Wonen Plus
Image default
Aanbiedingen

HR++ kunststof kozijnen in Utrecht met 20 jaar garantie

Topkwaliteit kunststof kozijnen in Utrecht bij Qozijn

Bent u woonachtig in regio Utrecht en zoekt een betrouwbare partij voor kunststof deuren of ramen? Dan staan de adviseurs van Qozijn voor u klaar! Wij leveren voor iedere woning maatwerk kozijnen in en rondom het huis. Onze kozijnen komen direct uit de fabriek en behoren tot de beste in de markt. Dat kunnen we zeggen omdat wij uitsluitend werken met het merk Schüco en Veka. Beide topmerken uit Duitsland hebben een reputatie in kwaliteit, service, garantie en innovatie. Als officieel dealer van Schüco en Veka kunnen we daarom de beste prijzen en leveringscondities bieden voor al onze klanten in Nederland. Bent u de volgende?

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Voor alles omtrent het renoveren van uw woning kunt u terecht bij Qozijn. Wij zijn dé aangewezen partij om uw houten kozijnen in Utrecht te vervangen door hoogwaardig en onderhoudsarm kunststof kozijnen. Wij kunnen u helpen met:

Wij leveren kunststof kozijnen voor alle soorten ramen en formaten. Ook kunnen we bijvoorbeeld schuifpui systemen leveren groter dan 3 meter. Niets is te gek voor onze monteurs!

Modern, klassiek en houtlook kozijnen… maar dan kunststof

Wat uw wensen of stijl voorkeuren ook zijn, bij Qozijn kunnen we deze perfect vertalen naar kozijnen die kwalitatief en duurzaam zijn. Ook kijken we naar de nieuwste trends op het gebied van kunststof kozijnen. Woont u bijvoorbeeld op een oude boerderij of jaren 30 woning, dan is de kans groot dat u houten kozijnen heeft. Hout is natuurlijk materiaal wat ook heel erg goed past bij dit soort woningen. Gelukkig hebben wij daar ook prima oplossingen voor in de vorm van houtlook gevelbekleding en kunststof kozijnen met een houtnerf afwerking. Zo profiteert u van een zeer duurzaam en onderhoudsarm huis met de look & feel van hout. Bekijk op onze social media de nieuwste opleveringen voor woningbezitters door het hele land.

Snel offerte aanvragen voor kunststof kozijnen in Utrecht

Wilt u graag op korte termijn weten waar u aan toe bent voor nieuwe kunststof kozijnen in Utrecht? Vraag dan een gratis offerte aan bij Qozijn via ons aanvraagformulier. Aan de hand van enkele vragen en eventueel wat foto’s kunnen wij u snel een schatting geven van de investering. Het is nu extra raadzaam om te investeren in nieuwe kozijnen omdat kunststof kozijnen enorm energie besparend zijn. Onze kozijnen worden standaard geleverd met HR++ glazen en eventueel zijn HR+++ glazen ook een optie. Door de oplopende energiekosten is het NU de tijd om te kiezen voor kunststof kozijnen!

Levering en montage kunststof kozijnen in Utrecht en Nederland

Qozijn heeft vestigingen op meerdere locaties in het land. Hierdoor kunnen wij overal onze kozijnen leveren én monteren. Met een eigen VCA gecertificeerde montageteam komen de busjes van Qozijn uw kant op voor het plaatsen van ramen, deuren en schuifpuien. Wij garanderen bovendien een perfecte montage en zorgen ervoor dat alles netjes wordt afgewerkt volgens de hoogste normen die Schüco en Veka hanteren.

Op alle kozijnen die wij plaatsen geven wij zelfs 20 jaar garantie. Uniek in Nederland, maar een zekerheid die wij kunnen garanderen vanwege de hoge kwaliteit die onze kozijnen bieden op het gebied van duurzaamheid, veiligheid en isolatie. Door ervaring en kennis werken we alleen met producten en merken waar we helemaal achter staan.

https://www.qozijn.nl/