Wonen Plus
Image default
Raamdecoratie

Plisségordijnen op draai-kiepramen

Bij het ontwerpen van een huis en het kiezen van de kozijnen, zijn veel mensen nog niet bezig met de mogelijkheden voor raambekleding. Zelf ben ik daar het grote voorbeeld van. Voordat ik mijn webshop marasol.nl begon hebben we ons huis flink verbouwd. Overal nieuwe kozijnen en een hele mooie pui van vier meter breed. Kunststof welteverstaan en dan ook nog met valraampjes. Niet handig voor raambekleding. Uiteindelijk heb ik gekozen voor smartfit plissés. Smartfit plissés zijn plisségordijnen met handgreep die in een frame zijn geplaatst. Dit frame kan met clips of sterke magneten worden bevestigd op aluminium of kunststof kozijnen. Ik had het niet verwacht, maar het is echt een ontzettend mooie oplossing: Plissés op draai-kiepramen!

Draai-kiepramen en plisségordijnen

Op slaapkamers zijn draai-kiepramen wel zo handig. Je kunt je raam open zetten zonder dat iemand er doorheen kan en zonder dat het gaat klapperen. Veel kozijnen zijn van kunststof of staal en zijn daarom niet geschikt om in te boren. Speciaal voor dat soort ramen hebben we naast de smartfit frames een andere mooie oplossing: klemsteunen. Deze klemsteunen klem je eenvoudig om het kozijn, waarna het monteren van het plisségordijn een eitje wordt.

Aluminium jaloezieën en draai-kiepramen

Ook voor aluminium jaloezieën hebben we smartfit oplossingen en speciale klemsteunen om om het raam te klemmen. Zo kan elk soort kozijn worden voorzien van een plissé of jaloezie.

Binnen onze collectie plisségordijnen en aluminium jaloezieën van Verano bieden we vele verschillende opties. Zo kunt u bij plisségordijnen kiezen voor plissés die zowel van boven naar beneden als van beneden naar boven zijn te openen. Ook wel top-down bottom-up plissés genoemd. Binnen de stoffencollectie bieden we voor iedere smaak meerdere mogelijkheden. Van strak wit tot knalgroen, paars, zwart of mooi linnen. We bieden zowel enkele stoffen als dubbele stoffen, de honingraat plissés. Deze laatsten isoleren iets meer en zijn minder transparant. Er kan wel licht door maar erdoorheen kijken gaat niet.

Rolgordijnen op draaikiepramen

Naast smartfit plisségordijnen en aluminium jaloezieën, kunnen we ook verduisterende rolgordijnen in een smartfit frame op maat laten maken voor je kunststof of aluminium kozijnen. Deze worden net als de plissés en jaloezieën met een frame aan het raam bevestigd, met clips of magneten.

Plissés op draai-kiepramen bestellen?

Via marasol.nl kunt u heel eenvoudig uw gewenste plisségordijnen samenstellen. Volg de stappen en u komt tot een perfect passend plisségordijn. Omdat kleuren op beeld altijd afwijken van de werkelijkheid, adviseren we voor het bestellen een aantal gratis kleurstalen aan te vragen. 

Als u vragen heeft of hulp nodig heeft bij het bestellen, neem dan vooral even contact met me op via 040-3080408 of via de contactpagina.

 

https://marasol.nl/plissegordijnen/