Wonen Plus
Image default
Aanbiedingen

Een mooie Citroen voor de deur

De veelzijdige en compacte Citroën C1 is uit productie. Sinds 2005 zijn in Nederland bijna 100.000 stuks verkocht van dit kleinste lid van de familie. Daarnaast was de Citroën C1 een ware pionier op het gebied van zuinigheid en innovativiteit met de bijzonder krachtige driecilinder. De positie aan de onderzijde van het gamma wordt opgevuld door de Citroën C3 C You!, een rijke instapversie van de stijlvolle B-segmenter. De laatste exemplaren van de C1 zijn nog wel uit voorraad leverbaar.

Met de speciale Citroën C3 C You! krijgt de C1 een opvolger die ruimer is, maar toch compacte afmetingen heeft. De C3 C You! Is voorzien van een rijke standaarduitrusting, met onder meer LED dagrijverlichting, airconditioning, cruisecontrol, stoelverwarming, Hill Start Assist, Lane Departure Warning, parkeersensoren achter, Bluetooth-connectiviteit, USBaansluitingen en hoogwaardige bekleding in Mica Grey.

Aandrijflijn

De Citroën C3 C You! is voorzien van de krachtige en zuinige PureTech 83 benzinemotor met start-stopfunctie, gekoppeld aan een handgeschakelde vijfversnellingsbak.

Uitgebreide keuze voor design, comfort en kleuren

De C-Series van Citroën onderscheidt zich het met kenmerkende kleuren, specifieke materialen en hoogwaardige technologieën en andere facetten die Citroën zo bijzonder maken, waarbij de nadruk wordt gelegd op het unieke design en comfort. De stoere en dynamische Citroën C3 C You! valt op door een heel eigen karakter. En het is mogelijk om de Citroën C3 C You! naar eigen wens te personaliseren met tal van kleurcombinaties en specifieke accessoires. Ingetogen of juist trendy, alles is mogelijk.

Citroën Private Lease

De combinatie van originele designs, zuinige motoren, prima rij-eigenschappen en vooruitstrevende techniek voor een alleszins redelijk maandbedrag maakt Citroën Private Lease momenteel heel aantrekkelijk.

Met private lease betaal je een vast bedrag per maand voor je nieuwe Citroën. Voor een all-in leasetarief is alles geregeld: onderhoud, banden, verzekering, wegenbelasting, afschrijving, reparaties en rente. Bij pech en ongevallen krijg je altijd ondersteuning.

Nieuwe Citroën Modellen

De 3 populairste Citroën -modellen op dit moment zijn de C1, C3 en C4. Via Citroën Private Lease zijn ze alle drie voordelig te rijden voor een vast bedrag per maand.

C1

De Citroën C1 is een compacte stadsauto met voorwielaandrijving. Het model maakt deel uit van een trio zogenaamde supermini’s waartoe ook de Peugeot 108 en de Toyota Aygo horen. Citroën introduceerde de C1 in 2005. De Peugeot 108, de Toyota Aygo en de Citroën C1 zijn samen ontwikkeld, op technisch gebied identiek en worden tezamen in dezelfde fabriek in Tsjechië gebouwd. Citroën C1 Private Lease behoort tot de voordeligste manieren om auto te rijden.

C3

Citroën introduceerde de C3 in 2002. De auto deelt zijn onderstel met concerngenoten Peugeot 206, 207 en 1007. Inmiddels is de Citroën C3 alweer 3 generaties verder en is uiteraard met zijn tijd meegegaan qua design als ook op technisch gebied. De C3 is een stuk ruimer dan zijn kleine zusje de C1.

Vanzelfsprekend wordt Citroën C3 Private Lease volop aangeboden op de private lease markt. Meerdere grote en kleine private lease aanbieder heeft de C3 in het assortiment. 

C4

Het ontwerp van de nieuwe Citroën C4 is typisch Citroën en onderscheidt zich met zijn energieke en dynamische silhouet van een hatchback in combinatie met de krachtige en robuuste kenmerken van een SUV, zoals de grote wielen tot 18” en de kunststof beschermdelen.

De standaarduitrusting van de nieuwe C4 is zeer compleet met onder andere Parkeersensoren, Climate Control, Full LED koplampen en 18″ wielen. Wat de auto uniek maakt is Citroën’s nieuwe veersysteem met Progressive Hydraulic Cushions (PHC) wat de rijbeleving en het comfort naar het hoogste niveau brengt.

Via Citroën C4 Private Lease is het mogelijk om voor een aantrekkelijk vast maandbedrag in de nieuwste Citroën te rijden.

C5

De Citroën C5 Aircross combineert ruimte met comfort

580 liter aan bagageruimte, een verbruik van 1 op 18 en een eindeloos lange lijst aan standaardopties. Dat is wat je krijgt als je kiest voor een Citroën C5 Aircross. De C5 Aircross is vergeleken met de C4 Aircross dus een stukje groter en ruimer. 

Via Citroën C5 Private Lease kun je voordelig in deze grote auto rijden.

Private Lease

Citroënmodellen zijn met een laag maandbedrag populair in Citroën Private Lease. In het private lease maandbedrag zijn de kosten inbegrepen voor: wegenbelasting, all-riskverzekering, afschrijving, reparatie en onderhoud, bandenservice, internationale pechhulp.

Wil je leasen, maar heb je nog geen idee welke auto bij je past? Een Private Lease Vergelijker biedt dan uitkomst. Filter in de private lease-vergelijker op verschillende categorieën. Bepaal bijvoorbeeld je budget, de looptijd, het aantal deuren en het aantal kilometer dat je verwacht te rijden. Je ziet nu precies welke auto’s aan jouw wensen voldoen.

Regelmatig hebben aanbieders scherpe aanbiedingen. Het is de moeite waard om dit goed in de gaten te houden want een korting van €20 per maand levert je, bij een looptijd van 60 maanden, een totaalvoordeel op van € 1.200. Maar is een goedkope deal ook daadwerkelijk een goede deal? Dit is helaas zeker niet altijd het geval. Contractvoorwaarden zoals een strenge opzegvoorwaarden of een hoge meerprijs per kilometer kunnen een private lease aanbieding toch minder aantrekkelijk maken.