Wonen Plus
Image default
Badkamer en toilet

Badkamer renoveren op maat van jouw wensen

Wil je jouw badkamer renoveren en wil je dit op een professionele manier laten doen? Dan bel je Camee, een familiebedrijf uit het Waasland thuis in het renoveren van badkamers en hebben al heel wat badkamer renovaties gerealiseerd. Ze renoveren meer dan honderd badkamers per jaar en leveren ze op in slechts 10 werkdagen.

Thuis in het vernieuwen van badkamers

Voor een badkamer renovatie klein of groot, kun je bij hen terecht. Ze vervangen je sanitair of plaatsen een inloopdouche, maar net zo goed nemen ze je complete renovatie onder handen. Ze werken volgens een vast stappenplan waardoor je zeker bent van een perfect afgewerkte badkamer op maat. Ze luisteren naar jouw wensen, denken met je mee, tekenen je badkamer uit en realiseren deze vervolgens binnen jouw budget en de afgesproken timing. Zij kunnen een badkamer vernieuwen binnen de 10 werkdagen, terwijl deze toch tot in de puntjes wordt afgewerkt.

Enkel je toilet of douche laten vernieuwen is mogelijk bij Camee

Ben je benieuwd naar wat een toilet renovatie je kost en wat de mogelijkheden zijn? Maak dan zeker eens een afspraak met de specialisten van Camee. Zij komen met plezier bij je langs om de mogelijkheden te bespreken en de situatie te bekijken. Je kunt ook terecht in hun showroom, waar ze je met plezier helpen kiezen. Een offerte is bij Camee steeds vrijblijvend en ze maken deze snel op. Zo weet je meteen wanneer ze aan je toilet renovatie kunnen beginnen.

Wil je meer weten over de mogelijkheden die Camee je biedt op het vlak van douche renovaties, neem dan vandaag nog contact op. Ze ontvangen je met plezier in hun showroom en tonen je alle mogelijkheden. Trek er voldoende tijd voor uit, want de mogelijkheden zijn immens. Met plezier maken ze achteraf een offerte op voor je nieuwe inloopdouche. Zo weet je meteen welk budget je nodig hebt om je droomdouche te verwezenlijken.

Schakel onze geschoolde vakmensen in

Kies je voor ons voor je badkamer renovatie, dan mag je rekenen op geschoolde vakmensen met jarenlange ervaring. Camee renoveert tientallen badkamers per jaar en de badkamer heeft nog weinig geheimen voor hen. Wil jij een nieuwe badkamer, maak dan vandaag nog een afspraak. Met plezier maken ze je een vrijblijvende offerte op maat inclusief 3D-ontwerp.

https://www.camee.be/nl/badkamerrenovatie/